Український командир назвав причину загострення боїв в районі Маріуполя
Категорія
Події
Дата публікації

Український командир назвав причину загострення боїв в районі Маріуполя

Український командир назвав причину загострення боїв в районі Маріуполя
Джерело:  online.ua

Командувач оперативно-тактичного угруповання "Маріуполь", заступник командувача військ ОК "Північ" з бойової підготовки полковник Едуард Москальов назвав причину загострення боїв і активізації бойовиків ДНР на Маріупольському напрямі.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
За його словами, зараз обстановка в секторі М нормальна, контрольована.
На питання, чи бачить він якісь сигнали, що свідчать про підготовку до серйозної ескалації бойових дій, командир відповів:
"Ні. Збільшення угруповань противника, необхідних для активізації бойових дій, ми не спостерігаємо", - зазначив Москальов.
Він також назвав причину активізації бойовиків ДНР під Маріуполем.
"Те, що в останні тижні була активізація - навпаки, від того, що противник думав, що ми будемо наступати. Тому всіляко посилив напрямок, витягнув сюди практично всі свої резерви. Але все нормально. Ситуація під контролем", - сказав командир.
Більше читайте в інтерв'ю Едуарда Москальова на ONLINE.UA: Великого вторгнення Росії на Донбас я не чекаю з кількох причин - командувач сектору М.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?