Брат дивного нардепа "пояснив" його конфуз в Раді: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Брат дивного нардепа "пояснив" його конфуз в Раді: з'явилося відео

Брат дивного нардепа "пояснив" його конфуз в Раді: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Брат народного депутата Дмитра Добкіна Михайло, екс-губернатор Харківської області, прокоментував відеоролик з кадрами  нардепа Добкіна у Верховній Раді, на яких була зображена покупка Дмитром Добкіним дорогого туру і його досить дивна поведінка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі censor.online.
Відповідаючи на питання журналістки, як почуває себе Дмитро Добкін, Михайло Добкін сказав: "Я думаю, нормально".
"Чому йому повинно бути погано? Чому я повинен коментувати дурниці, придумані вашими колегами, які це роблять уже впродовж півроку?" - Додав Михайло Добкін.
"Ви вважаєте, що єдине місце, де він може випити таблетки чи алкоголь, це Верховна Рада? Ви вважаєте, що за цим він повинен сюди приходити?", - Заявив Добкін.
"Чи ви думаєте, що якщо на вас постійно наставити камеру, а потім склеювати ці маленькі шматочки, ви будете виглядати інакше?", - Продовжив Добкін.
"Думаю, що ви робите сенсацію там, де її немає... Ви з будь-якої людини можете зробити ідіота, у вас це прекрасно виходить", - сказав екс-губернатор Харківської області.
Коментуючи кадри з мобільним телефоном Дмитра Добкіна, з яких можна припустити, що нардеп купує тур за 135 тисяч євро, Добкін сказав: "Він не купував цей тур і купувати не збирається".
"Мій брат відпочиває кожен Новий рік з родиною на лижних курортах. Те, що було знято, - це була альтернативна пропозиція. Напевно, вона було найдорожча, тому вона викликала особливий інтерес у тих людей, які її зняли", - сказав Добкін.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі висміяли дивну поведінку нардепа Дмитра Добкіна, брата одіозного депутата і екс-губернатора Харківщини Михайла Добкіна, у Верховній Раді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?