Російський політик розкрив найбільший страх Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський політик розкрив найбільший страх Путіна

Російський політик розкрив найбільший страх Путіна
Джерело:  online.ua

Російський політик, екс-депутат Держдуми РФ, який в 2014 році голосував проти анексії Криму, Ілля Пономарьов заявив, що найбільше президент Росії Володимир Путін боїться революцій.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
Пономарьов висловився про інцидент в Сербії, де росіян звинуватили в підготовці терактів в Чорногорії.
"У Чорногорії було те, що пишуть ЗМІ - спроба перевороту і тиску на чорногорського прем'єра. Там в країні прем'єр сидить в кріслі вже дуже довго, досить велика втома від нього громадян. Його навіть з Путіним порівнюють. Путін найбільше боїться "помаранчевих революцій" ; напевно, тому в Москві вирішили, що з аналогом Путіна треба боротися аналогічними переворотами", - сказав він.
Колишній депутат Держдуми поділився думкою про плани Путіна на майбутні президентські вибори в Росії.
"Він може призначити Медведєва на своє місце. Оскільки Путін може призначити тільки слабку фігуру, то це буде означати ризик. Слабка фігура на посаді президента в Росії - це завжди ризики. Мені здається, що це його лякає. З огляду на нестабільність в світі, в тому числі створену завдяки зусиллям самої Росії, слабкий президент - страшно, а сильний - страшно ще більше, а ну як з-під контролю вийде?", - зазначив він.
Більше читайте в інтерв'ю Іллі Пономарьова на ONLINE.UA: Путін і хотів би піти, але боїться за своє життя - Ілля Пономарьов про страхи Кремля і силу України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?