У центрі Одеси поліція влаштувала перегони зі стріляниною: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Одеси поліція влаштувала перегони зі стріляниною: з'явилися фото

У центрі Одеси поліція влаштувала перегони зі стріляниною: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

В Одесі поліція розстріляла автомобіль Citroen, який врізався в машину інкасаторів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на dumskaya.net.
За словами очевидців, на Польському спуску в центрі Одесі близько 12 години сталася ДТП: в машину інкасаторів врізався автомобіль Citroen, також була чутна стрілянина.
Як повідомляє кореспондент видання, на автомобілі були помічені сліди від п'яти куль, при цьому сам водій втік з місця події.
«Поки можемо сказати, що була ДТП за участю інкасаторської машини», - повідомили виданню в прес-службі Головного управління Національної поліції в Одеській області.
При цьому dumskaya.net вдалося з'ясувати, що Citroen тікав від переслідування співробітників карного розшуку.
«У машину стріляли під час погоні, а на Польському спуску переслідуваний поліцією автомобіль врізався в інкасаторську машину. Після цього водій втік», - сказано в повідомленні видання.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Одеській області в ніч на 1 листопада сталася смертельна ДТП: в результаті зіткнення двох вантажівок двоє людей загинули і ще двоє з тяжкими пораненнями опинилися в реанімації.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?