Ватажок ДНР зробив гучну заяву щодо вбивства Мотороли
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР зробив гучну заяву щодо вбивства Мотороли

Ватажок ДНР зробив гучну заяву щодо вбивства Мотороли
Джерело:  ДАН

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко має намір озвучити прізвища офіцерів Служби безпеки України, які нібито розробили операцію зі знищення росіянина Арсена Павлова-Мотороли.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані з сепаратистських ресурсів.
«Слідство йде. Ми готові називати імена офіцерів українського СБУ, які розробляли цю операцію. Найближчим часом я це зроблю. Сподіваюся, ми їх зловимо», - розповів він.
При цьому Захарченко не став говорити про те, на яких підставах він заявляє про те, що Моторолу ліквідували саме українські спецслужби.
Як повідомляв ONLINE.UA, ватажок однієї з банд ДНР, росіянин Арсен Павлов-Моторола був убитий 16 жовтня в результаті підриву вибухового пристрою, встановленого на тросі ліфта.
Нагадаємо також, що незабаром після ліквідації одіозного бойовика ватажок ДНР заявив про причетність СБУ до цього вбивства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?