Продюсер Лободи закликала артистів, які виступають в Росії, звернутися до Порошенка: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Продюсер Лободи закликала артистів, які виступають в Росії, звернутися до Порошенка: з'явилося відео

Продюсер Лободи закликала артистів, які виступають в Росії, звернутися до Порошенка: з'явилося відео

Продюсер співачки Світлани Лободи (LOBODA) Нателла Крапівіна висловилася щодо  спроб зривів концертів артистки в містах України. Також закликала українських артистів і їхніх продюсерів звернутися до президента країни Петра Порошенко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "КП" в Україні".
Як відомо, концерти Лободи в Сумах та Чернігові опинилися під загрозою зриву. В обох випадках були дзвінки в поліцію з повідомленням про мінування будівель. Однак, незважаючи на влаштовані пікети місцевих активістів, концерти відбулися.
Крапівіна дала інтерв'ю українському виданню, де розповіла, що через дії агресивно налаштованих активістів з ультраправих організацій, а іноді і відвертих "тітушок", страждають не тільки вітчизняні виконавці, а й їхні прихильники.
"Я закликаю, щоб в таких ситуаціях кожен з нас відштовхувався від закону. Дайте чітку відповідь: на якій підставі купка людей вважає за можливе відбирати право інших на відвідування концерту улюбленого артиста? Я не знаю, хто в нашій країні займається цим питанням - президент, міністр культури, міністр внутрішніх справ, хто? Але знаю, що в інших країнах артисти, об'єднавшись, можуть домогтися аудієнції у будь-якого чиновника, аж до глави уряду або глави держави і обговорити важливі для них питання", - прокоментувала продюсер Лободи.
Нателла закликала українських артистів об'єднатися для зустрічі з главою держави.
"Я б хотіла зібрати наших артистів, колег, залучити кращих юристів, написати якийсь документ або прохання, звернене до президента країни", - сказала вона.
"І мені б хотілося піти до нього з цим документом і сказати - поясніть нам, артистам, які 24 години на добу працюють над тим, щоб робити музику (у нас немає іншого способу заробляти гроші в нашій країні, ви нам не платите, у нас немає ні авторських, нічого, у нас є тільки наші концерти), якщо ви не дозволяєте нам гастролювати в нашій країні, в якій не так багато міст, які можуть собі дозволити прийняти артистів, і ми в цих кабальних умовах намагаємося якось виживати, якщо ви говорите, що нам цього робити сьогодні не можна, в такому випадку ми змушені, напевно, нашу країну покинути, ми не можемо тут працювати. Але це повинно бути колективно озвучено нашими артистами", - додала Крапівіна.
"Я пропонувала колегам об'єднатися, щоб домогтися подібної зустрічі. Але деякі відмовляються навіть просто зібратися разом... У когось зобов'язання перед партнерами, у когось - перед каналами, в шоу яких вони беруть участь, хтось не хоче боротися, а деякі просто бояться", - зазначила Нателла.
Відзначимо, активісти бойкотують концерти українських артистів, які після початку війни на сході України виступають на території Росії.
До слова, кілька днів тому  активісти організацій "Правий сектор", "Свобода", і деяких інших, зірвали виступ дуету "Потап і Настя" в Хмельницькому.


Як повідомляв ONLINE.UA,  чернігівським шанувальникам Лободи активісти влаштували "коридор ганьби", який був встелений фальшивими рублями, гільзами, облитими червоною фарбою. При цьому, коли фанати намагалися все-таки пробратися в будівлю, їм услід кричали "ганьба".
Нагадаємо, це не єдині спроби зірвати концерт Лободи. 12 травня  місцеві активісти зірвали концерт в Івано-Франківську.
Крім того,  в Луцьку та Тернополі були спроби зриву концерту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?