Стрілянина в центрі Одеси: поліція видала свою версію подій
Категорія
Події
Дата публікації

Стрілянина в центрі Одеси: поліція видала свою версію подій

Стрілянина в центрі Одеси: поліція видала свою версію подій
Джерело:  Думська

Співробітники поліції Одеси розповіли свою версію інциденту зі стріляниною в центрі міста, коли автомобіль Citroen врізався в інкасаторську машину.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Думскую.
За словами поліцейських, співробітниками карного розшуку проводилася спецоперація із затримання групи, члени якої підозрюються у скоєнні низки злочинів.
«Під час затримання правопорушники намагалися втекти від переслідування, в результаті чого на Польському спуску скоїли ДТП з інкасаторським автомобілем. Крім цього, зловмисники зробили кілька пострілів у бік правоохоронців», - додали у відомстві.
Також поліцейські відзначили, що, «враховуючи особливу небезпеку дій злочинців», вони були змушені застосувати табельну зброю.
Незважаючи на зусилля правоохоронців, злочинцям вдалося сховатися.
В результаті інциденту обійшлося без поранених і загиблих, тривають слідчо-оперативні дії.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Одеській області в ніч на 1 листопада сталася смертельна ДТП: в результаті зіткнення двох вантажівок двоє людей загинули і ще двоє з тяжкими пораненнями опинилися в реанімації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?