Смерть знаменитого клоуна Олега Попова: росЗМІ дізналися деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Смерть знаменитого клоуна Олега Попова: росЗМІ дізналися деталі

Смерть знаменитого клоуна Олега Попова: росЗМІ дізналися деталі

Народний артист СРСР, відомий  клоун Олег Попов раптово помер  у цирковому готелі в Ростові-на-Дону, де він був на гастролях.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс", який цитує джерела в оточенні Попова.

"Олег Попов дивився телевізор, сидячи в кріслі. Близько 23:00 люди, що перебували з ним поруч, побачили його в неприродному положенні. У готель негайно була викликана бригада швидкої допомоги, проте врятувати клоуна не вдалося. Він помер своєю смертю", - сказав співрозмовник агентства .

Він зазначив, що Попов виступав в Ростовському цирку на гастролях в минулі вихідні.

"У п'ятницю він гуляв вулицями Ростова-на-Дону і нічого не віщувало його смерті", - сказало джерело.

У свою чергу, прес-секретар Росдержцирку Анжеліка Аннаєва підтвердила журналістам, що Попов помер в Ростові-на-Дону в четвер.

"Олег Костянтинович помер в цирковому готелі в Ростові-на-Дону. Інформація в деяких ЗМІ про те, що він помер в Німеччині, невірна. Він помер в Ростові, де у нього були гастролі. Поруч із ним була його дружина, зараз ідуть переговори з дочкою про місце і дату похорону", - сказала Аннаєва.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Москві на 102-му році життя помер знаменитий актор Володимир Зельдін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?