Скільки українського газу краде Росія: названа величезна цифра
Категорія
Економіка
Дата публікації

Скільки українського газу краде Росія: названа величезна цифра

Скільки українського газу краде Росія: названа величезна цифра
Джерело:  BBC

"Державне унітарне підприємство "Чорноморнафтогаз" Росії, яке після анексії Криму привласнило українські активи, незаконно видобуває на шельфі Чорного моря близько 2 млрд куб м газу щороку.
Про це заявила глава української компанії "Чорноморнафтогаз" Світлана Нєжнова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC Україна.
"У Криму видобуває газ російська компанія "Державне унітарне підприємство "Чорноморнафтогаз", яка потрапила в усі санкційні списки", - сказала Нєжнова.
Глава "Чорноморнафтогазу" України пояснила, що з 2014 року Росія постачає незаконно видобутий газ на територію анексованого півострова.
Як повідомляв ONLINE.UA, НАК "Нафтогаз України" попередньо оцінив збиток від захоплення РФ українських активів в Криму в $2,6 млрд і вимагає компенсації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?