У Польщі українця прийняли за росіянина і жорстоко побили
Категорія
Світ
Дата публікації

У Польщі українця прийняли за росіянина і жорстоко побили

У Польщі українця прийняли за росіянина і жорстоко побили

У польському місті Жешуві українець заступився за місцеву жительку, після чого його жорстоко побили чотири чоловіки, прийнявши за росіянина.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".
В одному з ресторанів біля залізничного вокзалу в Жешуві українець сидів разом зі знайомою громадянкою Польщі. "До жінки в вульгарній манері почали чіплятися четверо чоловіків. Українець став на її захист. Після цього вони направили свою агресію на українця, який вже давно живе в Польщі і має свій бізнес", - пояснив ситуацію один з місцевих правоохоронців.
Поліцейський розповів, що чоловіки вивели українця з ресторану і побили до втрати свідомості, викрикуючи образи, пов'язані з його національністю. При цьому поляки прийняли чоловіка за росіянина.
Подія трапилася в післяобідній час у понеділок, 31 жовтня, однак відомо про неї стало тільки зараз. Двох винуватців інциденту затримали невдовзі після події, ще двох затримали в середу, 2 листопада. Відкрито кримінальну справу за фактом побиття за ознакою національної приналежності.
Як повідомляв ONLINE.UA, в квітні українця побили в Бжещі в Польщі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?