Через смерть клоуна Олега Попова в соцмережах розгорілися суперечки
Категорія
Культура
Дата публікації

Через смерть клоуна Олега Попова в соцмережах розгорілися суперечки

Через смерть клоуна Олега Попова в соцмережах розгорілися суперечки
Джерело:  online.ua

Смерть легендарного радянського клоуна Олега Попова

, який напередодні помер під час гастролей в Ростові, стала приводом палких обговорень в соціальних мережах.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


Нагадаємо, в 1991-му році Попов переїхав жити до Німеччини і 24 роки не приїжджав у Росію.


Увечері 2 листопада легендарний циркач раптово помер, сидячи перед телевізором у Ростові.


Багато користувачів в соцмережах висловили свою скорботу у зв'язку зі смертю знаменитості.




"Клоунський "фортель": втекти від убогості з Росії, жити в Німеччині, одружившись в 62 роки на тридцятирічній наїзниці, змінити цирковий псевдонім на Hans im Glück (Щасливий Ганс), не бути на батьківщині 24 роки, а померти - в Ростові на гастролях...(((", - написав у своєму Facebook український журналіст

Григорій Руденко

.


Гена Юраков: "Земля йому пухом.... Не знаю чому, але я його з дитинства не переношу.. Викликає якісь негативні емоціі.. Може, моя думка і суб'єктивна, але я не знаю жодного його воістину смішного номера! Так, і правильно сказав Нікулін йдучи з арени - клоун йти повинен вчасно, щоб не викликати жалість з боку глядачів...".


Станіслав Гречуха: "У кожного своє сприйняття світу, радості, смутку, душевної чистоти і енергії... Зрозуміло, бути смішним для всіх неможливо. Він завжди був веселим і душевним... Якщо людина може доставляти радість до останніх днів - це відмінно".


Журналіст Андрій Блінов в своєму Facebook опублікував лаконічний фотокомментар:



У свою чергу, журналіст і блогер Леонід Швець у своєму Facebook зазначив: "Щось є в цьому Ростові стрьомне".
Олексій Смирнов: "Між іншим, перед телевізором".
Ліна Бородіна: "Дивитися рашістское ТБ небезпечно для життя".
оксана зайка: "Ну, так телебачення російське.... Дивитися.. Що ви хочете, після Німеччини і тут таке... Це інші звикли, а їм непризвичаєним воно й не дивно".
Seva Aleksandrov: "Так, всі провідні німецькі видання повідомили про його смерть, а "Hans im Glück" всюди вказується, як смисловий переклад або аналог образу "Іванушка" (точніше навпаки), а не новий сценічний псевдонім. Та й взагалі, негативних висловлювань не помічено. Ніколи не відносив себе до його шанувальників, і все ж, RIP...".
Також фотокомментар виклав блогер Михайло Клейман в своєму Facebook зазначив: "При всій повазі до померлих - не розумію і розуміти не хочу... Якось воно дивно виходить... Коли у нас щодня гинуть найкращі - більшість мовчить. Коли за "паребріком" вмирає хтось із "савєтскіх" акторів - стрічка залита сльозами...".
Ісаак Глузман: "Коли вмирає пристойна людина, та хто б він не був, - люди співчувають. Значить, жив недаремно".
Julia Tokaeva: "Мені щиро шкода, що помер Олег Попов., Зельдін. Вони поза часом, поза національностей".
"Ще одна легенда радянського часу пішла. Це не новина з-за порєбріка, це новина з минулого. Клоун дитинства, легенда", - написав у себе в Facebook український журналіст Владислав Бовсуновський.
Ігор Гливинський: "Він більше 20 років благополучно прожив у Німеччині. Коленовстан згадав, вирішили швидко приватизувати".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  медиками були названі офіційні причини раптової смерті Олега Попова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?