Розгойдування Харкова і федералізація України: викладена нова пошта сірого кардинала Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Розгойдування Харкова і федералізація України: викладена нова пошта сірого кардинала Путіна

Розгойдування Харкова і федералізація України: викладена нова пошта сірого кардинала Путіна
Джерело:  InformNapalm

Хакери оприлюднили новий дамп пошти помічника президента Росії Владислава Суркова, в якому містяться листи за 2013-2016 роки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на InformNapalm.
"У нових даних розкриваються плани федералізації України і проекти зміни української Конституції, таємні домовленості з чиновниками і приховані пункти Мінського процесу, офшорні схеми контрабанди палива на окупованих територіях", - коротко описали хакери оприлюднені дані.
Волонтери-розслідувачі InformNapalm заявили про справжність даних, яка була встановлена ​​після перевірки, і виділили основну інформацію, яка була розкрита з нових архівів листування Суркова:
1. Встановлено, що оператором поштової скриньки є радниця Суркова Виноградова Марія.




2. На цю поштову скриньку мінімум двічі надсилали положення Мінських домовленостей - 29 і 30 січня 2015 року, не дивлячись на те, що самі Мінські домовленості були затверджені 11-12 лютого 2015 року. Редакція з пошти Суркова відрізняється пунктом про відвід важких вогнеметних систем і розширеним описом опорних точок відведення.




3. 15 грудня 2015 року на зазначену пошту приходили списки кандидатів на посади ватажків бойовиків ЛНР.



4. Багато листів містять інформацію про опозиційні українському уряду погляди в Харкові і можливі плани розхитування ситуації. Однак пізніше ці дані стали неактуальними, і на пошту почали приходити листи, що описують "каральні операції" українських спецслужб.






5. Один з ватажків так званої ДНР Денис Пушилін багато писав Суркову про плани федералізації України, надсилав списки українських депутатів, чиї ініціативи співзвучні з проектами Кремля.



6. Головред "Русского репортера" Віталій Лейбін писав Суркову доповідні записки про плани захоплення свободи слова в Україні та ситуації на Донбасі, розповів про роль олігарха Ріната Ахметова: "Він мені допомагав, коли я просив допомогти відпустити незаконно затриманих журналістів. А "інфа" про зв'язок з олігархом може бути на всіх там, хто намагався керувати і господарством займався, і зрозуміло чому - вся область була Ріната. До речі, по мережі заправок, то, кажуть, що йде переділ на користь Курченка, що і З. (ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко - ред.) незадоволений. і, коли я там був, був дефіцит бензину в Донецьку. З цим спекулятивним неподобством краще боротися, ніж заохочувати внутрішні сварки і «управляти» переділом. І непогано б взагалі нашим командирам на місці прямо сказати, щоб вони перестали там робити з себе важливих людей і недоолігархи, ходити з десятками охоронців і їздити на дорогих машинах. Хоча б не демонстрували вже свої провінційні понти".


7. Факти про курирування Владиславом Сурковим ринку паливно-мастильних матеріалів на окупованій бойовиками ДНР території Донбасу.



"Під його контролем в РФ створюється дочірня компанія, яка купує за біржовими цінами паливо і за допомогою РЖД здійснює митне оформлення та доставку палива в Україні до станцій в Донецькій області, при цьому постачання палива кредитується Російським національним комерційним банком. Тобто створена схема фінансово-економічної діяльності на окупованих територіях, в якій замішана російська дочірня компанія «Республіканської паливної компанії», російська залізниця і банк РНКБ", - йдеться в повідомленні.


Завантажити другий дамп листування помічника президента РФ Суркова можна

тут

.


Як повідомляв ONLINE.UA,

25 жовтня українські хакери опублікували перший дамп поштової скриньки приймальні Владислава Суркова

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?