За вказівкою Москви: український історик жорстко розкритикував Зеленського
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

За вказівкою Москви: український історик жорстко розкритикував Зеленського

За вказівкою Москви: український історик жорстко розкритикував Зеленського
Джерело:  online.ua

Голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович вважає, що художній керівник студії "Квартал 95"Володимир Зеленський діє за вказівками Кремля.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook історика.
В'ятрович різко прокоментував новий тизер політкомедії "Слуга народу 2" студії "Квартал 95", в якому Зеленський в ролі президента розстрілює нібито український парламент: "Патріоти" із захопленням поширюють відео Зеленського, який розстрілює парламент. Хоча, судячи з промови, яку він виголосив перед цим, робить він це швидше за наказом з Москви, ніж через власне обурення", - написав він.


Інші користувачі мережі також підтримали думку історика. Так Віктор Лук'яненко написав: "Саме цей ролик показав українофобство Зеленського".


Анатолій Назарук: "Огидна істота той Зілінський".


Oleksandr Koval: "Зеленський це як прототип Задорнова на Росії... і сама мета".


Serge Isaenko: "Ось я навіть радий, що такі як Зеленський в Україні є ... він як маркер для виявлення дурних людей. Побачив у "френда" шедевр Зеленського - значить цей "френд" явно інтелектом не блищить".


Як повідомляв ONLINE.UA, шоумен і радіоведучий Дмитро Чекалкін розповів, що на початку своєї діяльності

студія "Квартал 95" фінансувалася за рахунок українського політика, кума президента РФ Віктора Медведчука

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?