Бійки з поліцією в центрі Києва: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бійки з поліцією в центрі Києва: з'явилися нові подробиці

Бійки з поліцією в центрі Києва: з'явилися нові подробиці

В результаті сутичок з правоохоронцями, які відбулися в центрі Києва на мітингу вкладників банку "Михайлівський", затримано одну особу, в той час як ще близько трьох сотень продовжують акцію протесту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції України в Києві.
Протестувальники в центрі Києва перекрили Банкову вулицю на перехресті з Інститутською, після чого колоною попрямували перекривати Хрещатик, почали палити фаєри і димові шашки, що спровокувало бійку з поліцейськими. У прес-службі столичної поліції пояснили, що за станом на 13:15 був затриманий один протестуючий.
"Поліція не буде створювати силового розгону. Ми проводимо профілактику з людьми, які принесли шини та піротехніку, ми їх забрали, щоб не допустити конфлікту. Зараз ми намагаємося домовитися, щоб розблокувати рух. Наразі інформації про потерпілих немає. Ми просимо не провокувати ситуацію і не створювати конфлікт. Зараз більш-менш спокійно, повідомлень про порушення не надходить. Ми намагаємося домовитися з ініціативною групою, щоб розблокували проїзд і висловлювали позицію в правовому полі. За попередньою інформацією, там більше 300 активістів і трохи більше 200 поліції. Якщо ситуація ускладниться, будуть додаткові сили", - сказала "112.ua" спікер Нацполіції Києва Оксана Блищик.
Нагадаємо, Фонд гарантування вкладів відмовляється компенсувати депозитні вклади більш ніж 10 тис вкладників, чиї гроші були на рахунках фінансових компаній, пов'язаних з банком "Михайлівським", що викликало бурхливі протести.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко раніше особисто втручався в бійку вкладників банку «Михайлівський».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?