Злом пошти Суркова: Москаль вирішив перевірити одіозного діяча Закарпаття
Категорія
Політика
Дата публікації

Злом пошти Суркова: Москаль вирішив перевірити одіозного діяча Закарпаття

Злом пошти Суркова: Москаль вирішив перевірити одіозного діяча Закарпаття

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль після оприлюднення листування помічника президента РФ Владислава Суркова доручив СБУ перевірити місцевого активіста Івана Данацка, який називає себе "народним губернатором" Закарпаття.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Москаля.
Відзначимо, що у зламаному листуванні Суркова виявили документи, в яких прописаний план "конкретних заходів по просуванню федерального статусу Закарпатської області України".
"Якщо цей план не фейк, а дійсно реальний (про що заявляють наші спецслужби), то на Закарпатті його реалізувати доручено такому собі Івану Данацку. Данацко давній симпатик русинства (русинський триколор і зараз вивішений на його сторінці в соцмережі), а його осіння гіперактивність повністю збігається з пунктами дестабілізації плану Суркова. Так, в плані вказано «Тарифний майдан», який на Закарпатті активно просуває Данацко, а також інші акції протесту з використанням «добровольчих батальйонів»", - сказав губернатор Закарпатської області.
"У своїй останній «заяві» «народний губернатор» закликає почати в Ужгороді акцію непокори і створити загони самооборони. ККД від цих закликів нульовий, але я все-таки доручив обласному управлінню Служби безпеки України перевірити «народного губернатора» на причетність до плану Суркова" , - продовжив Москаль.
"Те, що різні сили будуть намагатися розхитати на Закарпатті ситуацію, не рідкість. Але якщо російські спецслужби обрали рушійною силою для реалізації своїх намірів такого карикатурного персонажа, як Данацко, то з агентурною роботою в них зовсім погані справи. Кращого кандидата, щоб скомпрометувати і провалити будь-яку ідею, не придумаєш!", - резюмував політик.
Як повідомляв ONLINE.UA, хакери оприлюднили другий дамп документів листування Суркова, в якому йде мова про федералізацію України і розгойдуванні ситуації в Харкові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?