Бойовики ДНР залишили без зарплатні найважливіші галузі
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР залишили без зарплатні найважливіші галузі

Бойовики ДНР залишили без зарплатні найважливіші галузі
Джерело:  Новини Донбасу

Бойовики ДНР попередили медиків і вчителів, які працюють на окупованих ними територіях, що не зможуть виплатити їм зарплати найближчим часом.
Про це передає ONLINE.UA з посиланням на «Новости Донбасса», які посилаються на власні джерела.
Зокрема, попередження про затримку зарплат надійшло співробітникам підприємств бюджетної сфери від виконуючого обов'язки «мера» Донецька Олексія Кулемзіна.
Окупаційний «градоначальник» на зборах директорів загальноосвітніх закладів заявив, що до 10 листопада вчителям не варто чекати зарплати за жовтень і припустив, що, бойовики, можливо, зможуть видати їм «невелику премію».
За словами джерела, обіцяна премія «не перевищуватиме 500 рублів (близько 200 грн.)».
Така ж ситуація склалася і в Горлівці, повідомив в своєму Facebook журналіст Микита Синіцин.
За його даними, в місті була заморожена заробітна плата працівникам всієї бюджетної сфери - медикам, педагогам, комунальникам та й чиновникам виконкому.
Журналіст додав, що медикам Горлівки залишили один оклад і урізали все надбавки, а співробітникам підприємств сказали, що до 15 листопада зарплати не буде.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі висміяли ватажка ДНР і його пророцтва про холодну смерть України без донецького вугілля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?