Як у княгині: в декларації Тимошенко знайшли цікаву деталь
Категорія
Політика
Дата публікації

Як у княгині: в декларації Тимошенко знайшли цікаву деталь

Як у княгині: в декларації Тимошенко знайшли цікаву деталь
Джерело:  Табоїд

Лідер фракції "Батьківщина" Юлія  Тимошенко в своїй електронній декларації  вказала сережки з перлами і діамантами від ювелірного дому Cartier, такі ж, як у княгині Монако Чарлін.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Таблоїд.  Українська правда.
У декларації Тимошенко вартість прикрас не вказана. Однак, в інтернет-магазині бренду повідомляється, що подібні сережки з білими перлинами з колекції Himalia Pearls коштують $7-7,5 тисяч (приблизно 190 тисяч гривень).
Також серед коштовностей лідера "Батьківщини" є сережки з перлами і дрібними каменями від японського бренду Mikimoto. Вони також вказані в декларації. Вартість таких прикрас залежить від розміру перлини і дорогоцінних каменів.



Сережки ювелірного дому Cartier, такі ж, як у Тимошенко, одягла княгиня Монако Чарлін в травні минулого року на хрещення своїх дітей.




Як повідомляв ONLINE.UA,  Тимошенко заявила, що зараз ситуація в Україні доведена до того, що люди перестали їсти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?