У мережі з'явилося відео з розкішного магазину для українських депутатів
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі з'явилося відео з розкішного магазину для українських депутатів

У мережі з'явилося відео з розкішного магазину для українських депутатів
Джерело:  online.ua

У Києві знайшли магазин розкоші в будівлі готелю «Київ», де живуть і працюють народні депутати, журналісти відзначають, що парламентарії можуть витрачати в такому магазині мільйони.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеосюжет ТСН.
«У готель «Київ» ніколи не ступала нога звичайної людини, адже тут живуть і працюють народні депутати. Тут продається все, від дорогих шкарпеток до антикварних цінностей. Наприклад, всі чоловічі піджаки в магазині коштують по 9 тисяч гривень», - сказано в сюжеті.
«Поруч розташована антикварна крамниця. Тут навіть є картини позаминулого століття, статуетки італійських майстрів і тарілки. Деякі з них коштують сто доларів. Продавщиця розповідає, що це комісійний магазин, старі речі приносять добрі люди, а вона їх продає жителям готелю», - продовжують журналісти ТСН.
У сюжеті наголошується, що один з експонатів в крамниці 1864 року коштує 165 тисяч гривень.
Також в будівлі комітетів ВР є свої магазини розкоші. На четвертому поверсі поруч з Комітетом боротьби з корупцією продають статуетки по 15 тисяч гривень. У другому комітеті - книги. Зйомка заборонена, тому продавчині, побачивши камеру, тікають», - сказано в сюжеті.
Відзначається, що книги "Влада над людьми" і "Государ" Макіавеллі в шкіряних обкладинках продаються по 10 тисяч гривень.
«Біблія зі стразами коштує 7 тисяч гривень, а Біблія з срібним Володимиром - майже 8 тис. грн», - сказано в сюжеті ТСН.
Під куполом Верховної Ради процвітає вже інший бізнес: художник Сергій Поярков знаходить в Раді покупців на свої картини.
"Шуфрич купував, Порошенко купував колись, Кличко, до речі, купував недавно. Просто зараз з їх електронними деклараціями навіть не хочу палити колекціонерів. Картини від 5 до 10 тисяч доларів, я вважаю, що це абсолютно нормальна ціна. Для них це невеликі гроші", - розповідає Поярков.




Як повідомляв ONLINE.UA, державний департамент США відреагував на е-декларації українських депутатів і чиновників, назвавши успіхом реалізацію системи, і нагадав про необхідність притягнення до відповідальності тих, хто займався корупцією на держпосадах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?