Розстрілів у нас немає: комбат добровольців Яроша розповів про організацію своїх бійців
Категорія
Події
Дата публікації

Розстрілів у нас немає: комбат добровольців Яроша розповів про організацію своїх бійців

Розстрілів у нас немає: комбат добровольців Яроша розповів про організацію своїх бійців
Джерело:  online.ua

Командир 5 окремого батальйону Добровольчої української армії, командуючим якої є Дмитро Ярош, Владислав Литвин (Чорний) розповів про систему покарань в підрозділі, а також про те, як набирають бійців в добровольчу армію.
Про це комбат розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
Відповідаючи на питання, яка система покарань для бійців Добровольчої української армії, які проштрафилися, комбат сказав: «Ну, розстрілів у нас немає».
«Хоча вистачає розумників, які кричать, що всіх треба розстрілювати по Україні, але ми прийшли до того, що, нарешті, на третьому році нашого тут життя вже сформувалася зрозуміла команда, яка воює з перших днів», - продовжив Литвин.
«Є постійна ротація новачків. Є вплив особового складу на цей процес. Вони самі розуміють, хто підходить, хто не підходить. І всі нормально це сприймають. Навіть покарання», - продовжив комбат.
Відгукуючись на прохання навести приклад покарань, комбат сказав: «Це більше господарські роботи».
«Я завжди говорив: після того, що ти накоїв, ти принесеш хоч якусь користь і залишиш в батальйоні слід хоча б у вигляді прибраної території», - сказав Литвин.
«Люди постійно з'являються, постійно виїжджають. Це процес, який не зупиняється. І є ядро, яке залишається на своєму місці, постійно вдосконалюється. І це дуже радує», - додав комбат.
«Ми можемо озброїти і прогодувати тільки таку певну кількість людей. Ось стільки ми і маємо. Є у нас враховані резерви, люди, які постійно на зв'язку. І ми можемо в будь-який момент передзвонити людині і сказати, що зараз у неї є можливість взяти участь у відповідній операції, для цього є всі умови», - продовжив Литвин.
«Людина з'являється, і ми спокійно далі працюємо. І це класно. Це такий високий рівень довіри насправді», - сказав комбат.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Це тільки початок війни, ми вже втягнулися в Третю світову - комбат Української добровольчої армії

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?