Націоналісти в Росії вийшли на марш проти Путіна: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Націоналісти в Росії вийшли на марш проти Путіна: з'явилися фото

Націоналісти в Росії вийшли на марш проти Путіна: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Російські націоналісти вийшли на марш проти політики президента РФ Володимира Путіна, який проходить в спальному районі Москви Любліно.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Погоджений з місцевою владою антикремлівський "Русский марш" приурочений до Дня народної єдності.
Кілька сотень людей з націоналістичними прапорами скандують: "Путін у всьому винен", "Кадиров нам не герой", "Чечня нам не указ", "Сталін кат російського народу".
Один з учасників акції при цьому заявив, що російські націоналісти протестують проти агресивної зовнішньої політики Кремля, війни з Україною і бойових дій в Сирії.
При цьому, за його словами, поліція вилучила у мітингувальників державні прапори України, пояснивши це необхідністю «не створювати напруженості".
При цьому російським ЗМІ повідомляють, що поліція затримала двох одягнених в балаклави учасників ходи «Російський марш", яка проходить в московському районі Любліно.
Ще у кількох молодих людей російські правоохоронці вилучили піротехніку і ланцюги. Пізніше стало відомо, що з'явився ще один затриманий - він по гучномовцю закликав колону йти до Кремля.
Загалом на початок ходи поліція нарахувала 300 учасників.
Як повідомляв ONLINE.UA, 21 жовтня стало відомо, що одного з лідерів російських націоналістів Дмитра Дьомушкіна, який підтримував Україну і критикував політику президента РФ Володимира Путіна, затримали після того, як він подав заявку на проведення "Русского марша".






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?