У Дніпрі патрульне авто збило літнього чоловіка: опубліковані фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Дніпрі патрульне авто збило літнього чоловіка: опубліковані фото і відео

У Дніпрі патрульне авто збило літнього чоловіка: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

У Дніпрі на перехресті вулиці Січових Стрільців (колишня вулиця Артема) і вулиці Шевченка автомобіль поліцейського патруля збив літнього чоловіка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на informator.dp.ua.
Постраждалого забрала карета «швидкої допомоги» і відвезла його в обласну клінічну лікарню імені Мечникова.
При цьому про стан потерпілого інформації поки немає.
На місці працює інший поліцейський патруль, слідчо-оперативна група і представники прокуратури Дніпропетровської області, відзначають в прес-службі місцевого управління Національної поліції.
Як заявив начальник патрульної служби Дніпра Володимир Богоніс, патрульні рухалися зі швидкістю 5 к/м годину з дотриманням смуги.
«Пошкодження на авто відсутні, пішохід доставлений в лікарню, адже в похилому віці і є ризик підвищеного тиску», - зазначив Богоніс.


Як повідомляв ONLINE.UA, вранці 2 листопада в Дніпрі на вулиці Титова біля магазину "Ельдорадо" патрульний поліцейський не впорався з керуванням автомобілем і врізався в стовп.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?