Нові втрати на Донбасі і атака бойовиків: з'явилися подробиці гарячої доби
Категорія
Події
Дата публікації

Нові втрати на Донбасі і атака бойовиків: з'явилися подробиці гарячої доби

Нові втрати на Донбасі і атака бойовиків: з'явилися подробиці гарячої доби
Джерело:  online.ua

Українські військовослужбовці відбили атаку диверсійно-розвідувальної групи бойовиків ДНР в Семигір'ї Донецької області, однак в результаті бойового зіткнення один військовий був поранений.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"У селищі Семигір'я, що на схід від Світлодарська, відбулося бойове зіткнення між силами АТО і противником. Бій тривав близько 15 хвилин", - сказав спікер Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко.
Крім того, бойовики ДНР також вели вогонь по інших населених пунктах на донецькому напрямку.
"В Авдіївці вчора відбулася низка потужних мінометних обстрілів з боку противника, по наших позиціях було випущено більше 60 мін різного калібру. Всі обстріли були досить тривалими, не менше 30 хвилин кожен", - зазначив Лисенко.
Спікер Міноборони з питань АТО повідомив, що на луганському напрямку були зафіксовані обстріли в Станично-Луганському та Попаснянському районах, а також в Трьохізбенці і Ореховому. Найтриваліший обстріл стався в Станиці Луганській. Загалом бойовики обстрілювали цей напрямок сім разів, один з них - з важкого озброєння.
На маріупольському напрямку в Красногорівці, а також на ділянці Павлопіль-Широкине бойовики активно застосовували міномети і залучали снайперів. Українські військові були змушені неодноразово відкривати вогонь у відповідь.
Як повідомляв ONLINE.UA, глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський розповів представникам Європарламенту, який відвідав підконтрольний Україні Краматорськ Донецької області, про поточну обстановку на фронті, зазначивши, що з а останню добу в зоні АТО були вбиті двоє військовослужбовців і п'ятеро поранені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?