Турчинов розповів, як повісить прапор України над Донецьком: соцмережі в захваті
Категорія
Політика
Дата публікації

Турчинов розповів, як повісить прапор України над Донецьком: соцмережі в захваті

Турчинов розповів, як повісить прапор України над Донецьком: соцмережі в захваті
Джерело:  LB.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони України  Олександр Турчинов  розповів, як повісить український прапор над окупованим Донецьком, чим порадував користувачів соцмереж.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю  LB.ua.


"Повісимо над Донецьком український прапор, і ті жінки, які плакали на похоронах Мотороли ( ватажка банди бойовиків ДНР Арсена Мотороли Павлова, якого 16 жовтня підірвали в ліфті в Донецьку, - ред.), будуть плескати в долоні від розчулення і щиро вигукувати: "Нарешті!", - сказав Турчинов.


У мережі творчо переробили фразу "кривавого пастора": "Повісимо над Донецьком український прапор і жінок, які плакали на похоронах Мотороли", - написав користувач Syhivskiy.



Нє пацані, ну це дічь запропонував ще одну версію: "Повісимо над Донецьком український прапор і жінок, які плакали на похоронах Мотороли, і вони ще будуть плескати в долоні, на вітрі"


У свою чергу, користувач Собака Павлова написав: "Просто кричу".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  жителі Донецька писали в мережі, як їх примушували йти на похорон бойовика ДНР Арсена Мотороли Павлова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?