З'явилися драматичні відео штурму відділення поліції в Черкасах
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилися драматичні відео штурму відділення поліції в Черкасах

З'явилися драматичні відео штурму відділення поліції в Черкасах
Джерело:  dzvin.news

В мережі опубліковано відео  безладів у поліцейському відділку у Черкасах громадян, незадоволених призначенням голови обласної поліції Валерія Лютого.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання "Дзвiн".

Активісти, що прийшли висловити своє незадоволення скандальним призначенням, спочатку підпалили шини перед будівлею поліцейського відділку, а після цього штурмом увійшли всередину, прорвавши декілька кордонів поліції.


Інцидент стався напередодні подання Лютого офіцерам обласної поліції.


Читайте також: Скандал довкола голови черкаської поліції : з'явилася заява Деканоїдзе.


За останніми даними, відділення штурмували близько 70 осіб.



Варто зазначити, що сам новоспечений поліцейський начальник спочатку ховався від протестуючих, але пізніше все-таки вийшов до них, вступив у суперечку, після якої його виштовхали на вулицю.



Як повідомляв ONLINE.UA,  скандал довкола призначення Валерія Лютого виник після того, як в мережі з'явилася публікація про зв'язки поліцейського зі скандальним мером Харкова Генадієм Кернесом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?