"Сірий кардинал" Путіна засвітився на зустрічі бойовиків ДНР-ЛНР: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

"Сірий кардинал" Путіна засвітився на зустрічі бойовиків ДНР-ЛНР: опубліковано фото

"Сірий кардинал" Путіна засвітився на зустрічі бойовиків ДНР-ЛНР: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Помічник президента Росії Володимира Путіна, Владислав Сурков, якого називають «сірим кардиналом" Кремля з питань окупованого Криму і Донбасу, взяв участь у з'їзді бойовиків ДНР і ЛНР, який пройшов у Москві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистський сайт «Новоросинформ».
Засідання так званого «Рада командирів Союзу добровольців Донбасу» (СДД) відбулося 4 листопада в елітному «Президент-Готелі» Москви. У ньому взяли участь представники бойовиків ЛНР і ДНР, а також російські найманці, які воювали на Донбасі.
Ватажки СДД Олександр Бородай та Андрій Пінчук обговорювали з представниками бойовиків перспективи розвитку організації, а також результати її діяльності за минулий рік.



Владислав Сурков на зустрічі ватажків бойовиків. Фото: "Новоросинформ".

«Під час наради порушувалися питання суспільно-політичної ситуації в Росії і на Донбасі, обговорювалася ситуація навколо Мінських угод», - йдеться в повідомленні.


Читайте також:  Путіну пропонувалит інший план захоплення Криму, а ватажків ДНР-ЛНР знищать - екс-депутат Держдуми Пономарьов.

Також обговорювалися питання допомоги сім'ям пораненим бойовикам, а також сім'ям загиблих.


Як стало відомо, участь у цьому з'їзді взяли бойовики з позивними «Абхаз», Олег Маміев («Мамай»), «Абвер», «Ніс», «Похмурий», «Водяний», «Амід», командири банди «Привид», ватажок «козацьких» формувань, Микола Козіцин, «Вікінг», «Орел» та інші.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в мережі було опубліковано аналіз даних з пошти Суркова, яку зламали українські хакери.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?