Патрульна поліція оштрафувала відому телеведучу: опубліковані фото
Категорія
Знаменитості
Дата публікації

Патрульна поліція оштрафувала відому телеведучу: опубліковані фото

Патрульна поліція оштрафувала відому телеведучу: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У Черкасах поліцейські виписали відомій телеведучій  Ользі Фреймут  постанову про адміністративне правопорушення за неправдивий виклик спеціальних служб.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  provce.ck.ua.


Відзначається, що Фреймут приїхала до Черкас зняти черговий випуск своєї програми.


"Вона повідомила, що зафіксувала перевищення швидкості. Коли на місце події приїхали патрульні, Ольга Фреймут підтвердила, що свідомо зробила помилковий виклик. Вона була з професійним гонщиком (Андрієм Яроменко, - Ред.), завдяки якому хотіла перевірити навички водіння поліцейських. Їй відмовили ", - повідомила Вовк.


Спікер поліції Черкас також підкреслила, що постанову про адміністративне правопорушення Фреймут вручили відповідно до статті 183 КУпАП, яка передбачає штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Крім того, Фреймут пообіцяла патрульним, що ще обов'язково з ними зустрінеться, так як буде перебувати в

Черкасах протягом двох днів.


Як повідомляв ONLINE.UA,  20 жовтня під час зйомок телепередачі "Новий інспектор Фреймут. Міста" в Хмельницькому телеведучу Ольгу Фреймут вдарив директор місцевого м'ясокомбінату.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?