Бойовики ЛНР виклали відео з затриманим "активістом "Азова"
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР виклали відео з затриманим "активістом "Азова"

Бойовики ЛНР виклали відео з затриманим "активістом "Азова"
Джерело:  L!fe #шоу

У мережі з'явилося відео, на якому  один з нібито затриманих бойовиками ЛНР лідерів підпільного угрупування українського батальйону "Азов" Артем Ахмеров  розповідає про свою діяльність.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L!Fe.


Ахмеров розповів на камеру, як ультрас в Луганську палили прапори ЛНР і поширювали проукраїнські фото і відео. "Після військових дій на території "республіки" залишилося чимало колишніх ультрас, які підтримували проукраїнську сторону і брали участь в тих чи інших акціях. У них брав участь і я", - сказав він.


"Активіст "Азова" зазначив, що один з інших затриманих, Владислав Овчаренко, пов'язаний зі спецслужбами України, які використовували групу фанатів ФК "Зоря" "Ультрас Чорно-Бiлi" і фінансували їх акції.


"ВСУ використовували нас, членів ЧБ, які знаходились на території "республіки", підштовхуючи на ті чи інші акції, спираючись на вірність фанатського руху", - заявив він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  бойовики ЛНР заявляли про затримання журналістки-"шпигунки".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?