У Обами зневажливо відповіли на нові загрози Кремля
Категорія
Світ
Дата публікації

У Обами зневажливо відповіли на нові загрози Кремля

У Обами зневажливо відповіли на нові загрози Кремля
Джерело:  РІА Новини

Представник Ради національної безпеки офіційної резиденції президента США Барака Обами Марк Строх заявив, що Америка відповість на погрози в кіберпросторі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


Строх підкреслив, що США захистять свої інтереси "в той час і в тому місці, які ми самі виберемо". "Ми не будемо обговорювати потенційну відповідь, проте скажемо наступне: деякі відповіді ви можете побачити, деякі - ні", - прокоментував він інформацію про впровадження військових хакерів США в російські системи.


Нагадаємо, раніше в мережі з'явилася інформація про  злом американськими хакерами російської енергосистеми, телекомунікаційних мереж і "системи командування Кремля".


Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова у відповідь на це сказала, що РФ очікує від США правової оцінки цієї інформації.


"Відсутність офіційної реакції з боку американської Адміністрації означатиме існування в США державного кібертероризму, і в разі приведення у виконання загроз, що транслювалися через американські ЗМІ, Москва матиме повне право пред'явити Вашингтону відповідні звинувачення", - заявила вона.


Як повідомляв ONLINE.UA, після цього прес-секретар президента РФ  Дмитро Пєсков заявив, що безпека комп'ютерних систем в Росії забезпечується на рівні, що відповідає поточним загрозам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?