Легендарний боксер увійшов в історію як перший чемпіон світу-сенатор
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарний боксер увійшов в історію як перший чемпіон світу-сенатор

Легендарний боксер увійшов в історію як перший чемпіон світу-сенатор
Джерело:  online.ua

Колишній чемпіон світу з боксу у восьми вагових категоріях Менні Пакьяо повернувся на ринг і переміг американця Джессі Варгаса в поєдинку за титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) в напівсередній вазі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NationNews.


Нагадаємо, що в травні Пакьяо офіційно став сенатором верхньої палати парламенту Філіппін. Тоді він отримав за результатами голосування 15,5 мільйона голосів і зайняв прохідне 7-е місце. Всього в сенат пройшли 12 осіб. Після цього Пакьяо оголосив про завершення кар'єри боксера.


Однак у ніч на 6 листопада він знову вийшов у бій після тривалої перерви і здобув перемогу над американцем Джессі Варгасом в поєдинку за титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) у ваговій категорії до 66,68 кг. Таким чином легендарний боксер увійшов в історію як перший чемпіон світу-сенатор. Тепер боксер-політик планує наступний бій.


Читайте також: Непереможний український боксер побив росіянина.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі відмовився від поясів за версіями WBO і WBA і може втратити боксерську ліцензію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?