Є чим пишатися: Гройсман виклав відео з новою українською зброєю
Категорія
Україна
Дата публікації

Є чим пишатися: Гройсман виклав відео з новою українською зброєю

Є чим пишатися: Гройсман виклав відео з новою українською зброєю
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України  Володимир Гройсман  опублікував відео, на кадрах якого зображена нова розробка української оборонної промисловості - дистанційно керований броньовик КрАЗ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Гройсмана.


«Знайомтеся, безпілотний броньовик КрАЗ - є, чим пишатися. Спасибі розробникам, це справжній приклад успішних технологій , - написав Гройсман в соцмережі в коментарі до відео.



Як повідомляв ONLINE.UA, державне підприємство "Павлоградський хімічний завод" (Павлоград) разом з державним конструкторським бюро "Південне" (Дніпро) розробили новий потужний оперативно-тактичний комплекс "Грім".


Раніше повідомлялося, що  чернігівські студенти разом з викладачами розробили нову броню для української армії, яка недорога у виробництві, але при цьому є міцною: таку броню не пробиває куля з відстані в сто метрів.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?