Знаменитий кіноактор зняв потужний документальний фільм: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменитий кіноактор зняв потужний документальний фільм: з'явилося відео

Знаменитий кіноактор зняв потужний документальний фільм: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Знаменитий американський кіноактор  Леонардо Ді Капріо  випустив новий документальний фільм під назвою «Врятувати планету», в оригіналі - Before The Flood (Перед потопом - англ.).


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  fw-daily.com.


Видання відзначає, що в віці 24 років актор заснував організацію Leonardo DiCaprio Foundation, яка займається вирішенням екологічних проблем і сприяє розробці альтернативних видів палива, засобів боротьби з глобальним потеплінням, захистом рідкісних видів тварин і рослин.


В рамках своєї благодійної роботи Ді Капріо зняв кілька документальних фільмів, найвідоміший з яких - The Eleventh Hour 2007 року.


Нову картину, в якій розповідається про неетичну поведінку людства в сфері екології, зняв актор і оскароносний режисер Фішер Стівенс.


Читайте також:  У мережі з'явилися фото і відео ДТП, в яке потрапив Ді Капріо з коханою


Видання відзначає, що зйомки півторагодинного фільму тривали більше 5 років і зажадали від учасників процесу серйозної самовіддачі.


«У ході однієї з непростих експедицій на Галапагоські острови, наприклад, у Ді Капріо закінчилося повітря в балоні під час підводних зйомок», - пише видання. Витягав Ді Капріо з води ще один відомий актор, задіяний у фільмі, - Едвард Нортон, зазначає ЗМІ.


«Врятувати планету» презентували 5 листопада на кінофестивалі в Торонто, при цьому до 6 листопада картина викладена у відкритий доступ на YouTube.



Як повідомляв ONLINE.UA, на початку жовтня стало відомо, що  голлівудський актор Леонардо Ді Капріо планує таємно одружитися зі своєю коханою, шведської моделі Ніною Агдал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?