У Львові прогримів потужний вибух, є загиблий: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Львові прогримів потужний вибух, є загиблий: з'явилися фото

У Львові прогримів потужний вибух, є загиблий: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Львові на вулиці Грінченка, 4б, в житловому будинку прогримів вибух, є інформація про одного загиблого.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформацію спільноти «Варта-1» в Facebook.


За словами очевидців, вибух стався в квартирі на 5 поверсі в 1-му під'їзді будинку. Після вибуху загорілася квартира, від ударної хвилі вилетіли шибки. Квартира поверхом нижче виявилася вся в диму.


На місце вибуху приїхали 4 пожежні машини, 2 машини поліції і одна карета «швидкої допомоги».


Також стало відомо, що в результаті події загинув 33-річний чоловік.


На місце події прибули бригади Державної служби з надзвичайних ситуацій. Рятувальники констатують, що в будинку, де стався вибух, можливий обвал стіни.


Читайте также: Возле Рады прогремел взрыв: появились фото и видео с места событий


«Знесена міжкімнатна перегородка, пошкоджено підлогу. Кажуть, чи то діра, чи то тріщина, чи то прогнута стеля до 4 поверху. Факт той, що через цю дірку тече гаряча вода, чоловік і жінка з 4 поверху тазиками виливають гарячу воду через балкон. Можливо, це пошкоджені труби центрального опалення. На асфальті перед будинком, крім численних дрібних осколків скла, лежить фрагмент віконної рами», - зазначає в Facebook представник «Варта-1» Ігор Зінкевич.


За його словами, розглядається версія вибуху побутового газу.


Як повідомляв ONLINE.UA,  у військового полігону в Хмельницькому знайшли тіло 29-річного поліцейського з ушкодженнями, схожими на наслідки вибуху.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?