Бойовики ЛНР показали нові відео з затриманими ультрас
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ЛНР показали нові відео з затриманими ультрас

Бойовики ЛНР показали нові відео з затриманими ультрас
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ЛНР опублікували нові відео з  затриманими в Луганську представником ультрас футбольного клубу "Зоря" Владиславом Овчаренко та Артемом Ахмеровим, якого бойовики називають лідером проукраїнського диверсійного угруповання.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковані на офіційному сайті так званого "МДБ ЛНР" і на каналі Anna News в YouTube.


На відео Овчаренко каже про тих, хто нібито курирував діяльність ультрас в Луганську. За його словами, йому нібито пропонували виїхати в підконтрольне Україні місто Сєвєродонецьк, пройти там курси підготовки бійців і підписати контракт з військовою розвідкою України.


Також в так званому «міністерстві держбезпеки ЛНР» показали кілька відео допиту Артема Ахмерова, якого також зараховують до лідерів проукраїнського угруповання.


Відзначимо, бойовики так званої ЛНР заявляли, що встановили особи 32 чоловік з ультрас "Зорі", які нібито є диверсантами і причетні до українського громадянського корпусу "Азов".





Як повідомляв ONLINE.UA,  фанати футбольного клубу "Зоря", яких затримали бойовики так званої ЛНР за звинуваченням у шпигунстві, не причетні ні до полку "Азов", ні до цивільного корпусу "Азов", заявили в прес-службі "Азова".


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?