Бойовики ДНР знайшли новий привід лякати "українськими диверсантами"
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР знайшли новий привід лякати "українськими диверсантами"

Бойовики ДНР знайшли новий привід лякати "українськими диверсантами"

Бойовики ЛНР поширюють серед місцевого населення інформацію про те, що "українські диверсанти" нібито мінують окуповану територію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.
"У ЛНР почастішали випадки підриву «військовослужбовців» і місцевого населення на розтяжках і мінах на території, контрольованій самими окупантами. Для місцевого населення командуванням «2-го АК ЛНР» просуваються тези про роботу «українських диверсантів», які нібито активно мінують місцевість в тактичних і оперативно-тактичних тилах російсько-терористичних військ", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Б ойовики ЛНР не можуть визначитися, до якого українського батальйону зарахувати затриманих фанатів ФК "Зоря" "Ультрас Чорно-Бiлi", обвинувачених у шпигунстві.
"Одночасно командуванням «2-го АК ЛНР» видано наказ для бойовиків про сувору заборону проводити мінування місцевості без складання карт і схем мінних полів на території, контрольованій ЛНР, включаючи ділянки, прилеглі до лінії фронту", - додає Тимчук.
Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики ЛНР опублікували нові відео з затриманими в Луганську представником ультрас футбольного клубу "Зоря" Владиславом Овчаренко та Артемом Ахмеровим, якого бойовики називають лідером проукраїнського диверсійного угруповання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?