Любителям Путіна з Росії перекриють шлях в Україну: проект захопив соцмережі
Категорія
Події
Дата публікації

Любителям Путіна з Росії перекриють шлях в Україну: проект захопив соцмережі

Любителям Путіна з Росії перекриють шлях в Україну: проект захопив соцмережі
Джерело:  online.ua

Український волонтер Роман Доник розповів про запланований проект щодо обмеження в'їзду громадянам РФ, які підтримують політику президента Володимира Путіна і не підтримують незалежність і визвольну війну України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Доніка.
"Готуємо зараз пакет документів для ВР щодо обмеження в'їзду громадянам РФ, які не підтримують незалежність і визвольну війну України. Будемо вести переговори з депутатами ВР Ярошем, Тетеруком, Ричковою і іншими, щоб підтримали. Внести від БПП буде не проблема. Суть в наступному. Насправді не так багато росіян їздять в Україну і через Україну транзитом. І відстежити їх поведінку і висловлювання, особливо з огляду на пристрасть до "стукоту", нескладно. Буде формуватися база, до якої вноситимуться всі перли в соціальних мережах. Всі українофобські висловлювання. Крім цього буде відкрито "вікно стуку". На сусідів, на ворогів, на друзів. Всі, хто будуть помічені в антиукраїнських висловах, в підтримці сепаратизму, будуть завертатися на кордоні", - написав він.
"Всі, на кого настукали будуть перевірятися шляхом опитування "на камеру" з кількох питань. Чий Крим? Хто такий Янукович? За що стояв Майдан? Воюють росіяни на Донеччині? Хто розв'язав війну на Донбасі. Після цього, щоб люди особливо не брехали, всі ці відео будуть викладатися у відкритому доступі. Тим, хто нам симпатизує, нема чого приховувати. Ми все одно скоро переможемо. Цим законопроектом ми хочемо обмежити в'їзд потенційним шпигунам, підривним елементам і українофобам. І нє*іг іздити до нас за жратвою. Є імпортозаміщення, нехай його і юзают", - додав волонтер.
Читайте також: Росіян пора гнати додому: соцмережі киплять, обговорюючи сенсацію з Молдови.
Соцмережі в захваті.



Як повідомляв ONLINE.UA, в Інформаційних військах України (проект Міністерства інформаційної політики, очолюваного кумом президента Петра Порошенка Юрієм Стецем) висміяли  нові заяви російських ЗМІ про те, ніби в США в разі перемоги Хілларі Клінтон на виборах "ополченці" відстоюватимуть республіканця Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?