Українська співачка розповіла, як весілля вплинуло на її відносини із зірковим чоловіком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка розповіла, як весілля вплинуло на її відносини із зірковим чоловіком

Українська співачка розповіла, як весілля вплинуло на її відносини із зірковим чоловіком
Джерело:  ТСН

Українська  співачка Ольга Горбачова  зізналася, що після весілля стала кричати на чоловіка - відомого продюсера Юрія Нікітіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.
Як відомо, весілля зоряна пара зіграла відносно недавно - 30 червня 2016 року.
До слова,  після весілля Горбачова взяла прізвище чоловіка. Але залишила за собою право використовувати дівоче прізвище як творчий псевдонім.
Торжество  відбулося в замку "Радомисль" з усіма автентичними українськими обрядами, церемонією одруження, в присутності ста гостей.
Відзначимо, такого гучного свята пара чекала 18 років з моменту зустрічі, 9 років з дня свого першого весілля, 7 років з дня розлучення і 3 роки з дня публічних заручин.
Однак, за словами співачки штамп в паспорті спровокував певні зміни в їх відносинах.

Читайте також: Заручини Джамали: співачка розповіла, як їй робили пропозицію
"У перший же місяць все змінилося в гіршу сторону. Я помітила в собі дивну здібність, якої я, як мені здавалося, позбулася, пройшовши через розлучення. Я почала кричати на чоловіка. Відразу після цього штампа в паспорті, я раптом стала підвищувати голос. Але Юра мені дуже ефективним методом дав зрозуміти, що так не буде. Він просто поїхав ночувати на нашу іншу квартиру", - розповіла Горбачова.


Нагадаємо, пара виховує двох дочок - Поліну і Серафиму.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ольга Горбачова показувала фото з медового місяця. Пара провела три дні в Німеччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?