Церкву Московського патріархату закидали коктейлями Молотова: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Церкву Московського патріархату закидали коктейлями Молотова: з'явилися фото

Церкву Московського патріархату закидали коктейлями Молотова: з'явилися фото
Джерело:  news.church.ua

У ніч на 7 листопада невідомі закидали храм на честь святих рівноапостольних Кирила і Мефодія в місті Павлограді Дніпропетровської єпархії коктейлями Молотова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.
Зловмисники закинули в церковне приміщення три коктейлі Молотова: два - в храм, один - у вівтар. За повідомленням настоятеля парафії протоієрея Андрія Демидаса, в результаті загоряння повністю вигорів клирос з богослужебними книгами, а також була значно пошкоджена центральна частина храму: зіпсовані розпис, ікони, вікна, опалювальна система, предмети церковного вжитку.
Вівтар уцілів тільки завдяки тому, що випав запал з пляшки із запальною сумішшю.
Читайте також: У відомого священика УПЦ МП помітили дорогий аксесуар: з'явилися фото
Священик нарікає, що храму завдали великої шкоди.
Вночі на місце подій разом з пожежниками прибули представники правопорядку, які зафіксували факт підпалу і внесли відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальну справу.
Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці жовтня в Санкт-Петербурзі невідомі напали з коктейлями Молотова на бізнес-центр, в якому розташовується так звана "фабрика тролів", що належить кухареві президента Росії Володимира Путіна, рестораторові Євгену Пригожину.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?