Футболіст-патріот жорстко наїхав на українців через людину, "чий язик глибоко у Пу"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Футболіст-патріот жорстко наїхав на українців через людину, "чий язик глибоко у Пу"

Футболіст-патріот жорстко наїхав на українців через людину, "чий язик глибоко у Пу"
Джерело:  online.ua

Футболіст іспанського "Бетіса" і збірної України жорстко пройшовся по українцях, які називають футболістів, що виїжджають до Росії, ворогами народу і при цьому ходять на концерти російських зірок в Україні.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Зозуля написав в Facebook.
Роман Зозуля вважає, що неприпустимо критикувати футболістів за виступ в Росії, коли в Україні на концерти російських зірок збираються повні зали.
Дивіться: Форвард збірної України викликав фурор в Іспанії: опубліковано відео
"Ось я не можу зрозуміти одного. Їде український футболіст грати в Расею, він одразу ворог народу. Ненависть, гнівні пости в фб, купа лайна відразу ллється на нього, а приїжджають в Україну з концертами люди, які відкрито підтримують і прославляють Путіна - так у нас одразу повні зали! Ось як так?!?! Тіматі спокійно виступає в Одесі, L'one в Дніпрі дає концерт (і питання не лише до цього міста!). Не впізнаю своє рідне місто, яке завжди було прикладом патріотичності і в певний час щитом для всієї країни!! Не розумію... Люди, ви думаєте своєю головою? Що за подвійні стандарти? Чому футболісти вороги? Чому 95 квартал став для вас ненависним? Як ви можете приходити на концерт людини, чий язик глибоко в (|) у Пу? До відмови забивати зал... чим займаються наші спецслужби? Про що думають організатори? з таким підходом-ми дуже довго не зможемо нічого змінити в країні ... PS у нього тур по Україні, задумайтеся інші міста! Любіть Україну, а не робіть вигляд!!!", - заявив Зозуля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?