Відомий росіянин поплатився за підтримку анексії Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий росіянин поплатився за підтримку анексії Криму

Відомий росіянин поплатився за підтримку анексії Криму
Джерело:  online.ua

Відомий російський кінорежисер Олексій Учитель поплатився за підтримку анексії Криму, адже на нього "наїхала" колишній "прокурор" півострова Наталія Поклонська.
Про це в своєму блозі на ONLINE.UA розповів відомий російський фінансист і блогер Слава Рабинович.
Нагадаємо, Поклонська нібито на вимогу громадськості направила генпрокурору Росії Юрію Чайці запит про перевірку фільму "Матильда" Олексія Учителя на предмет антиросійських і антирелігійних провокацій. 1 листопада режисер порадив незадоволеним відкласти обурення до виходу фільму. Дії активістів, які звернулися до Поклонської з проханням провести перевірку, Учитель назвав дурістю і маразмом.
Прем'єра фільму "Матильда" призначена на 30 березня 2017 року. У картині розповідається про відносини російського імператора Миколи II і прими-балерини Матільди Кшесинської.
"На мультяшні наїзди і потішні скарги в прокуратуру від няшної мультиплікаційної персонажки Поклонської щодо свого нового фільму кінорежисер Олексій Учитель заявив, що це цькування нагадує йому Німеччину 1930-х років. Пан Учитель забув, напевно, про свою поведінку і свої вчинки в березні 2014 року. Тоді, чомусь, путінська анексія Криму Росією не нагадувала йому гітлерівську анексію Судет Німеччиною. Більш того, він став одним із найбільш упізнаваних "в народі" підписантів того знаменитого "листа діячів культури" в підтримку Путіна і його міжнародних злочинів проти України", - прокоментував Слава Рабинович.
Читайте також: Кр имська "няша" знову крупно осоромилася: опубліковано відео.
"Можна було б, звичайно, припустити, що якісь злі, нечесні люди хотіли обмовити порядного режисера і обманним шляхом поставили за нього цей підпис. Але ні, в інтерв'ю Ксенії Ларіній того ж часу товариш Учитель розсіяв будь-які сумніви: Крим був його!!! "Хрущов, там живуть росіяни, я там знімав три рази", і будь-яка подібна лабуда вивергалася з його рота, як отруйні змії, в гримучій суміші імперського шовінізму, юридичного нігілізму і життєвого інфантилізму, з домішкою поцілунків вождя-фюрера в одне місце", - також нагадав він.
За його словами, сам Учитель підтримкою анексії Криму дав Поклонській і її поплічникам повноваження.
"Тепер Крим ваш, товаришу Учитель: як ви і хотіли. А Поклонська comes as a bonus, прямо звідти. Ви ж отримали не тільки няшного лже-прокурора в лже-який регіон лже-імперії. І ніхто не обмежував її злочину лише забороною Меджлісу і переслідуваннями кримськотатарського народу. Прилетіла отвєточка, товаришу Учитель, як при Сталіні. Так, часів Гітлера. Тому що мультяшна депутатша нелегітимної Госдури, разом зі злочинною Генпрокуратурою, очолюваної відомим Чайкою, тепер справді тицяє в вас палицею, щоб подивитися, чи не завоняло. І цю палицю ви їй вручили самі", - резюмував Слава Рабинович.
Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: За поддержку Путина "прилетает ответочка": яркий пример из России.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?