На початку війни на Донбасі місцеві нас часто здавали - командувач сектора М
Категорія
Події
Дата публікації

На початку війни на Донбасі місцеві нас часто здавали - командувач сектора М

На початку війни на Донбасі місцеві нас часто здавали - командувач сектора М
Джерело:  online.ua

Командувач оперативно-тактичного угруповання "Маріуполь", заступник командувача військ ОК "Північ" з бойової підготовки полковник Едуард Москальов розповів, що на початку війни на Донбасі місцеві жителі недобре зустрічали українських військових і часто їх здавали.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Місцеві жителі тоді часто нас здавали... Бувало таке, що, коли, наприклад, ми в Дебальцеве заходили - народ нас дуже недобре зустрічав. Знаєте, я за все своє життя ніколи раніше не бачив такої ненависті в поглядах. Коли на тебе дивляться - а тебе аж пронизує від ненависті в очах", - згадує командувач сектору М.
За його словами, поступово жителі Донбасу міняли своє ставлення до українських бійців.
"А потім поступово життя місцевого населення стала налагоджуватися. У місті почали з'являтися люди. Почала виходити на вулиці молодь ... І ставлення до нас поступово змінювалося на краще".

Читайте також: У необстріляних пацанів був шок: полковник АТО розповів про свій перший бій на Донбасі
"Хоча сепаратисти постійно намагалися всіляко дестабілізувати обстановку. Якось увечері, коли ми проїжджали колоною по місту, в нас вистрілили з гранатомета. Але нам фантастично пощастило. Тому що гранатомет пройшов між БМП і тією машиною, де їхав я. Між нами. І вдарився заряд в стінку навпроти будівлі. А поруч було кафе. Там мирні люди сиділи, молодь.... Слава Богу, ніхто не постраждав...", - додав він.
Більше читайте в інтерв'ю Едуарда Москальова на ONLINE.UA: На початку війни на Донбасі бійців доводилося змушувати стріляти - командувач сектору М.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?