У мережі з'явилося дитяче фото Ані Лорак
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У мережі з'явилося дитяче фото Ані Лорак

У мережі з'явилося дитяче фото Ані Лорак
Джерело:  Instagram

Українська співачка  Ані Лорак, яка нещодавно показала, як запалилося її ім'я в Росії, опублікувала архівне фото зі своєю матір'ю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Артистка поділилася з шанувальниками раритетним знімком, на якому зображена ще зовсім маленькою разом зі своєю мамою. Даним фото співачка привітала Жанну Василівну з днем ​​народження.
"З днем ​​народження моя улюблена матуся! Happy birthday to my lovely Mother!" - Підписала Лорак фото.
Шанувальники по-різному поставилися до архівного фото співачки:
"Жах в дитинстві", "Ну звичайно ти вся надута, краса повинна бути природно", "А де родимка?", "Кароліночка, ти як була так і залишилася милою суперкрасунею!!! Тільки зараз фірмові родимки додалися, які я дуже люблю".
Читайте також: Мама Потапа розповіла про стосунки її сина з Каменських
А інші почали вітати найближчу людину артистки:
"З Днем Народження. Щастя, міцного здоров'я і всього найкращого передавайте Жанні Василівні всього найкращого! Найголовніше - це здоров'я! А все інше в неї є. Любові, щастя, гармонії в душі і тілі!", "З днем ​​народження матусю! Довгих років життя! Поки батьки з нами, ми ще діти", "Вітаю! Здоров'я вам. Хто знав що ця маленька дівчинка коли-небудь стане супер старом", "Спасибі вашій мамі за вас", "Здоров'я і радості, довгих років життя, нехай в цей день збудуться всі мрії. Кароліша друга матуся", - пишуть вони.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ані Лорак показала доньку Софію. Вони стали обличчям російського модного журналу "ОК!". Також Кароліна дала інтерв'ю виданню, в якому розповіла про сім'ю і роботу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?