Кримській "няші" в партії Путіна порадили мовчати: в мережі веселяться
Категорія
Світ
Дата публікації

Кримській "няші" в партії Путіна порадили мовчати: в мережі веселяться

Кримській "няші" в партії Путіна порадили мовчати: в мережі веселяться
Джерело:  Знак

Депутату Держдуми РФ Наталії Поклонській, яку під час її перебування "прокурором" в окупованому Криму прозвали "кримською няшею", в провладній партії "Єдина Росія" настійно порадили найближчим часом утриматися від будь-якої медійної активності.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Znak.сom.
Як розповіли два співрозмовники видання, близьких до керівництва фракції «Єдина Росія» в нижній палаті російського парламенту, останні неоднозначні висловлювання Поклонської, що не залишилися без уваги громадськості, викликали бурхливе обурення навіть всередині самої фракції.
Відзначається, що епатажні дії Поклонської, за якими зараз складається думка про професійні і навіть інтелектуальні якості нового скликання народних обранців Держдуми РФ, категорично розходяться з раніше оголошеним керівництвом російського парламенту курсом на професіоналізацію парламенту. При цьому історія з ототожненням Леніна з Гітлером стала «останньою краплею», позаяк розколола ряди самої «Єдиної Росії».
Джерела розповіли, що одразу три депутата Держдуми відзначили "невелику дивину", що трапилася під час пленарного засідання парламенту після публікації в блозі Поклонської. Екс-прокурор Криму повинна була виступати від «Єдиної Росії» під час партійних «пятихвилинок», проте в останній момент її виступ скасували, причому без пояснення причин.
Новина про те, що Поклонській порадили мовчати, розвеселила соцмережі.


Костянтин Хоптяний: "Депутатському корпусу вже не можна завдати шкоди ...."
Григорій Радовільський: "Тобто депутатський корпус реально працює за принципом "мовчи, за розумного зійдеш"?
В'ячеслав Галаш: "Блін, навіть шкода її якось ... хоча, ні, не шкода".
Антон Васильєв: "Як шкода, мені її циркові виконання дуже сподобалися. Школа клоунади у нас досягла небачених раніше, державних масштабів!"
Валерій Іванов: "Цю пісню не задушиш, не вб'єш".
Як повідомляв ONLINE.UA, Поклонська осоромилася, приписавши фразу літературного персонажа Олександра Чацького з твору Олександра Грибоєдова "Горе від розуму" російському полководцю Олександру Суворову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?