Бойовики ДНР знайшли новий спосіб збити гроші з мирних жителів
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР знайшли новий спосіб збити гроші з мирних жителів

Бойовики ДНР знайшли новий спосіб збити гроші з мирних жителів
Джерело:  online.ua

Бойовики ДНР зобов'язують жителів окупованих територій Донецької області легалізувати документи на нерухомість, видані українськими органами держвлади або нотаріусами після "референдуму" в травні 2014 року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "адміністрації" Макіївки.


"Документи, що підтверджують виникнення, перехід, припинення речових прав на нерухоме майно, видані нотаріусами, органами державної влади, органами місцевого самоврядування України з 11 травня 2014 року і до 31 грудня 2016 року підлягають обов'язковій легалізації міжвідомчою комісією при Міністерстві юстиції Донецької Народної Республіки", - йдеться в повідомленні.


Читайте також: Батальйони просять бабла: в мережі посміялися над новими поборами у бойовиків ДНР


Відзначається, що за легалізацію документів необхідно платити "республіканське мито" в бюджет бойовиків ДНР, а документи на нерухомість, видані українською стороною жителям Донбасу з 2017 року, будуть вважатися недійсними в "республіці".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  український журналіст Денис Казанський оприлюднив фотографії з передової військових дій на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?