У побитого за українську символіку кримчанина нові неприємності
Категорія
Події
Дата публікації

У побитого за українську символіку кримчанина нові неприємності

У побитого за українську символіку кримчанина нові неприємності
Джерело:  Crimean Human Rights Group

39-річного  українця Ігоря Мовенко, якого у вересні побили в Криму за українську символіку, оштрафували за розміщення емблеми полку Національної гвардії України "Азов" на велосипеді.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Кримську правозахисну групу.


22 вересня суддя Гагарінського райсуду міста Валентин Норець визнав Мовенко винним за статтею про публічну демонстрацію екстремістської символіки і вибрав запобіжний захід у вигляді штрафу в 2 тис руб. Суддя міськсуду анексованого Севастополя Тетяна Артамонова відхилила апеляцію.


Читайте також: У Росії стали бити за символіку путінських "ввічливих людей"


Нагадаємо, 7 вересня невідомий назвався поліцейським і публічно побив у торгового центру Ігоря Мовенко через емблему Нацгвардії України на його велосипеді. В результаті події чоловік отримав відкриту черепно-мозкову травму, струс мозку, перелом основи черепа, перелом щелепи, закритий перелом кісток носа, контузію очного яблука.


Про порушення кримінальної справи за фактом побиття чоловіка інформації так і не надходило, не дивлячись на те, що він в листах просив прокуратуру, Слідчий комітет і поліцію Росії відкрити справу і повідомити його про це.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російський кінорежисер Олексій Учитель поплатився за підтримку анексії Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?