У скандалі з російським слідом в Чорногорії спливли фанати ДНР-ЛНР: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У скандалі з російським слідом в Чорногорії спливли фанати ДНР-ЛНР: з'явилося відео

У скандалі з російським слідом в Чорногорії спливли фанати ДНР-ЛНР: з'явилося відео
Джерело:  5 канал

У  Чорногорії, де недавно заявили про спробу державного перевороту, з'явилися фанати так званих ДНР і ЛНР.


Про це заявив колишній заступник голови СБУ Віктор Ягун в ході розмови на тему "Роль Росії в переворотах в Чорногорії, Придністров'ї, Молдові", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "5 канал".


"На мітингах в Чорногорії з'явилися прапори ДНР, ЛНР. Дуже багато там вихідців з Луганської, Донецької області з грошима, які не хочуть підтримувати чомусь, що вони там (на сході України - Ред.) заварили, бо вони поїхали не в Крим, а поїхали в Чорногорію і там зараз знаходяться", - сказав Ягуней.


Читайте також: Справа йде до заварушки: задум росіян проти Чорногорії схвилював соцмережі


"Є дуже багато свідчень про те, що вони там обмінюються грошима і іншими речами. Ми зі свого боку цю інформацію так само передавали списками, тому що вони користувалися українськими закордонними паспортами", - додав екс-заступник голови СБУ.



Нагадаємо, раніше  в прокуратурі Чорногорії заявили про спробу вбивства прем'єр-міністра Чорногорії Міло Джукановича, яке російські націоналісти хотіли зробити в день парламентських виборів в Чорногорії 16 жовтня.


Як повідомляв ONLINE.UA, прес-секретар президента РФ  Дмитро Пєсков спростував причетність російської влади до організації замаху на Міло Джукановича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?