Скандального священика Московського патріархату запідозрили в продажу палацу
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандального священика Московського патріархату запідозрили в продажу палацу

Скандального священика Московського патріархату запідозрили в продажу палацу
Джерело:  online.ua

Настоятель Києво-Печерської Лаври владика Павло, ймовірно, продає свій розкішний маєток під Києвом, про що свідчить виявлене журналістами оголошення в мережі про продаж маєтку, схожого на відомий "палац" священика.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста програми «Схеми» Михайла Ткача.


У 2012 році журналісти «Схем» виявили особняк архієпископа Вишгородського настоятеля Києво-Печерської лаври, митрополита Української православної церкви Московського патріархату Павла в селі Вороньків в 20 км під Києвом.


«Точної адреси в оголошенні немає, але на фото будинок один в один з тим, який я вперше знайшов і зняв в далекому 2012-му. Тоді владика так і не покликав нас в гості, але тепер можна оцінити не тільки екстер'єр, а й інтер'єр», - написав Ткач.


«Ціна на сайті: 34 190 000 * грн або 1 300 000 $. Опис на сайті: Загальна площа: 580 кв м. Повністю мебльований італійською та англійською меблями, люстри Чехія, побутова техніка Smeg. Розкішний дизайнерський ремонт в класичному стилі з використання дорогих матеріалів. Будинок дуже теплий і затишний. Мармурові підлоги з підігрівом, Італія. Паркет Німеччина. Ділянка з гарним дизайнерським ландшафтним дизайном, багато екзотичних дерев. Гостьовий будинок 170 м, будинок охорони 18 м», - продовжив Ткач.


Читайте також:  У МВС пояснили, чому поліцейські не оштрафували предстоятеля Києво-Печерської Лаври


«В оголошенні написано с. Проців, хоча насправді, Вороньків », - додав Ткач про опублікував  посилання на оголошення.




Як повідомляв ONLINE.UA,  настоятель Києво-Печерської Лаври Владика Павло в 2008 році йшов на вибори депутатів Київської міської ради за списком Партії регіонів.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?