Донецьк протягне недовго: в мережі з'явилися фото і відео розрухи в "республіці"
Категорія
Події
Дата публікації

Донецьк протягне недовго: в мережі з'явилися фото і відео розрухи в "республіці"

Донецьк протягне недовго: в мережі з'явилися фото і відео розрухи в "республіці"
Джерело:  online.ua

Житель окупованого Донецька блогер Микола Сорокін проїхався вулицями міста, які постраждали від військових дій, і зняв на відео запустіння і розруху, яку принесли бойовики так званої ДНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Дениса Казанського, який опублікував відповідний репортаж.


«Блоггер з Донецька проїхався по місту і показав, що стало з автосалонами, які були пошкоджені війною в 2014-2015 роках. Виявилося, що кілька будівель знесені під нуль. Від Porshe, Mitsubishi, Toyota взагалі нічого не залишилося, крім куп будівельного сміття», - написав Казанський.


«Все розібрали на метал. Обшивку, конструкції - все зрізали і вивезли. Залишилася в буквальному сенсі випалена пустеля. Не знаю, скільки взагалі протягне Донецьк такими темпами. Скоро просто нічого буде звільняти», - резюмував Казанський.


При цьому користувачі соцмереж емоційно відреагували на репортаж.


Читайте також:  Бойовики ДНР знайшли новий спосіб збити гроші з мирних жителів


Саїд Ісмагілов: Звільняти потрібно, тому що це наша територія. Територія України. Як жителів денере не питали, чи хочуть вони в денере, так їх не будуть питати, чи хочуть вони в Україну. А брати участь в політичному житті будуть тільки ті, кого після звільнення не позбавлять громадянства за зраду. Все дуже просто і зрозуміло.


Андрій Шин: Нормально так сходили на "референдум".


Олег Кабернік: Сьогодні прочитав у кого-то - "Після звільнення ці місця відразу встановлювати не потрібно, нехай побудуть як Діснейленд доя ідіотів"


Tykhin Alekseienko: Як же нічого? електорат чекає визволителів))



Як повідомляв ONLINE.UA,  секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов розповів, як повісить український прапор над окупованим Донецьком, чим порадував користувачів соцмереж.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?