Мережу насмішило відкриття ватажком ДНР віджатого мегамаркету: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Мережу насмішило відкриття ватажком ДНР віджатого мегамаркету: з'явилося відео

Мережу насмішило відкриття ватажком ДНР віджатого мегамаркету: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Ватажок ДНР Олександр Захарченко відкрив у окупованому Донецьку на місці "віджатого" мегамаркету "Метро" супермаркет "Міст".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Дениса Казанського.
"Захарченко відкриває віджатий супермаркет "Метро" в Донецьку. Не зустрічав точнішої сучасної візуалізації казки про голого короля. Бандит, який захопив чуже майно, урочисто входить в супермаркет, перерізає червону стрічку і вимовляє пафосну промову, як ніби сам його спроектував і збудував. Колектив підневільних працівників супермаркету зустрічає його оплесками. Всі прекрасно все розуміють, але ніхто не наважується нічого сказати. Всі бачать перед собою грабіжника і мародера, але аплодують і посміхаються, тому що так сказало робити начальство", - написав журналіст.
"Тільки в українському варіанті казки не буде хлопчика, який крикне з натовпу: та ж Захарченко бандит! Тому що в нашому варіанті цей хлопчик одразу відправиться на підвал з переламаними ребрами, як ті хлопці з Ясинуватої, яких звинуватили в роботі на СБУ", - додав він.
Нагадаємо, що у вересні бойовики ДНР заявили про затримання групи підлітків, яких вони підозрюють у скоєнні диверсій "на замовлення спецслужб України", зокрема підготовці підриву поїзда.
##### VIDEO_903172 #####
Соцмережі сміються.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ДНР Олександр Захарченко зібрав в окупованому Донецьку мітинг на честь другої річниці своєї "інавгурації".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?