Саакашвілі жорстко відповів Порошенку, порівнявши його з Аваковим
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі жорстко відповів Порошенку, порівнявши його з Аваковим

Саакашвілі жорстко відповів Порошенку, порівнявши його з Аваковим
Джерело:  online.ua

Міхеїл Саакашвілі, який 7 листопада заявив про свою відставку з поста глави Одеської ОДА, прокоментував недавню заяву президента України Петра Порошенка і порівняв главу держави з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Саакашвілі.
Нагадаємо, що Порошенко в своєму коментарі з приводу відставки губернатора Одещини зазначив, що Саакашвілі був запрошений в Україну працювати так само, як глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе й інші грузини.
"Деякі люди вирішили змінити сферу діяльності і почати політичну активність в Україні після програшу на грузинських виборах", - підкреслив глава держави.
"Президенту Порошенкові прекрасно відомо, що я не брав безпосередньої участі в грузинських виборах і не міг би цього зробити навіть при бажанні, адже я громадянин України. Хто, як не він, точно знає, що порівнювати мене з Деканоїдзе і іншими "запрошеними" грузинами не дуже коректно. Апелювати до мого походження - дуже схоже на методи Авакова і подібних діячів, а я б хотів, щоб президент був вище цієї риторики", - сказав на це Саакашвілі.
"Я приїхав в Україну приблизно в той же час, коли і мій інститутський однокашник Петро Порошенко, він з Молдови, а я - з Грузії, і звичайно, я вдячний йому за надане мені українське громадянство. Тож всім доведеться звикнути, що я - український політик і буду здобувати перемоги або зазнавати поразки не в Грузії, а в Україні", - додав він.
Читайте також: Сенса ційна відставка Саакашвілі: у мережі звернули увагу на важливу деталь
За словами Саакашвілі, він хотів піти у відставку ще 6 місяців тому, і Порошенко про це знає.
"Але він мене умовив залишитися обіцянкою реформ. Просто на цей раз я вже не був схильний вірити обіцянкам і грузинські вибори тут ні до чого", - зазначив політик.
"Трохи смішно спостерігати, як Адміністрація Президента та Камбін спихають один на одного відповідальність за моє звільнення - ще один доказ повного бардаку в країні", - резюмував він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Саакашвілі виклав відео з перерахуванням своїх досягнень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?