В стриптиз-барі Житомира скандал з копами вилився в стрілянину: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

В стриптиз-барі Житомира скандал з копами вилився в стрілянину: з'явилося відео

В стриптиз-барі Житомира скандал з копами вилився в стрілянину: з'явилося відео
Джерело:  zhitomir.info

У Житомирі двоє поліцейських після відпочинку в місцевому стрип-клубі "Тік-Так", відмовилися оплачувати рахунок, а прибулих охоронців зустріли бійкою і стріляниною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Житомир.info.

Конфлікт виник близько п'ятої години ранку в неділю, 6 листопада.
"Двоє чоловіків, які відпочивали в клубі, відмовилися оплатити рахунок, співробітники клубу натиснули "тривожну кнопку", викликавши приватну охоронну фірму. Коли на місце прибули охоронці, чоловіки почали штовхати їх і наносити удари, один з відпочиваючих дістав пістолет і зробив два постріли в стелю, після чого очевидці викликали поліцію", —повідомили у виданні.
Пізніше з'ясувалося, що двоє бешкетників виявилися діючими співробітниками управління захисту економіки Національної поліції України.


Читайте також: В Києві упіймали вуличних торговців бойовими гранатами: опубліковані фото.


Між тим, журналісти опублікували записи з камер спостереження, встановлених в стрип-клубі.



"Офіційна позиція керівництва управління захисту економіки Нацполиции в Житомирській області — обурення поведінкою своїх працівників, розпочата службова перевірка», — заявила прес-секретар головного управління Нацполиции в Житомирській області Алла Ващенко.
Крім того, вона підкреслила, що «оцінка дій працівників принципова, за її результатами буде прийнято рішення щодо них, в даний час за даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею "хуліганство".
У свою чергу, інформацію про службову перевірку і початку кримінального провадження підтвердили і в Житомирській обласній прокуратурі.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше  у Києві були затримані бандити-«СБУшники», які промишляли викраденням людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?